вторник, 16 юни 2009 г.

"Телефонът бижу"



Какво по-ново и по-горещ от телефоните Vertu ? това не са просто мобилни телефони, чиято главна цел е да можеш да се обаждаш, да пращаш sms и разбира се да може да имаш комуникация навсякъде, където си. Това е телефон – бижу, чиято главна цел е да покаже класа, стил и финансови възможности. Моделите на Vertu са изключителни, изпипани от всякъде - технологии и дизайн. Притежаването на такъв телефон, може да се сравни с притежаването на произведение на изкуствата, а и цената говори за това.

Моделите Vertu са уникални обсипани със скъпоценни камъни и благородни метали. Доказателство за това е моделът „Vertu Signature S”, които е достъпен в бяло и жълто злато, в комбинация с висококачествена стомана. Съгласно политиката на компанията всеки отделен телефон е създаден само с помощта на ръцете на един единствен човек, а не на поточна линия, както се правят останалите лимитирани модели. Само предната част, в която има сапфири прекарва по две седмици в пещ, която поддържа 2000 градуса.
В техническо отношение телефонът също е първенец. Той повтаря функциите на бизнес модел от висок клас и с него ще можете да вършите цялата си работа, без нужда от личен асистент или друга техника. Какво да прави един богаташ, когато телефоните покрити със злато, платина и диаманти му омръзнат? Ами може да си закупи „Vertu Ascent Ti Damascus Steel”, за изработката на който не са използвани благородни метали, а стомана, обработена по старинни ковашки техники. Например, тя е валцована продължително и кована с чук, за да се повиши здравината й. Подобни методи са използвани при изработката на самурайските мечове.

3 коментара:

  1. Vertu винаги са били, а и мисля ще продължат да бъдат лидерите в този висок сегмент мобилни телефони.Радва се , че продуктовите им линии са не само с невероятен дизайн, но и със страхотни технолгични и офтуерни характеристики.

    ОтговорИзтриване
  2. дори ако не се лъжа си имат и един бутон, който те свързва с оператор, който ти дава каквото инфо си искаш

    ОтговорИзтриване
  3. наистина като изработка са прекрасни, правехме им реклама и ги бяха предоставили да ги снимаме и като изработка и детаил са страшни но като функции немогат да бият моята Sony Ericsson XPERIA X1 :P за здравина са по-здрави обаче спокойно може да си ги ползва човек и за самоотбрана но към такъв телефон варви и кола чиято джанта да струва ако не колкото поне повече от този телефон :) все пак това е телефон-бижу той си е за демонстрация на статус... на човек чиито бизнес работи за него.. а не човек, който работи за бизнеса си... за човек който не ползва аларми защото не се саобразява с другите...не ползва камерата на GSM си да снима с неиа..защото той е този когото снимат... :) това е един от малкото телефони чиято цена с времето се качва а не пада.

    ОтговорИзтриване